Marina Gliwice wpadła na ciekawy i niebanalny pomysł. Korzystając z tego, że flota powiększyła jej się o piękny, drewniany i przeznaczony dla większej ilości osób galeon Samba, postanowiła zorganizować rejsu kulinarne z popularnymi gliwickimi restauracjami. Pierwszy z nich, przygotowany we współpracy z Restauracją Portową z Hotelu Malinowski serwującą ryby i owoce morza, rozpocznie się już w piątek, 18 lipca o godz. 19.
Rejsy kulinarne potrwają do 19.09 i odbywać się będą zawsze w piątek o godz.19:00. Karmić gości będą: Restauracja Portowa, WegeBar Złoty Osioł, winiarnia Morawskie Sklepy, restauracja BoGrill Bar, Hotele Diament.
W cenie 99 zł od osoby będzie można odbyć rejs do kolonii kormoranów i Śluzy Dzierżno połączony z dobrym jedzeniem na pokładzie naszej Samby. Dla każdego uczestnika lampka wina lub kufel piwa, starter i danie główne. Rejsy mają charakter kameralny – 20-25 osób – są okazją do ciekawego spędzenia czasu w miłym gronie.
W pierwszy wieczór 18.07 płyniemy z Restauracją Portową z Hotelu Malinowski serwującą ryby i owoce morza.
Rezerwacji na wieczór można dokonać mailem: kontakt@marinagliwice.pl
lub telefonicznie: 608 010 383