Śląskie Trendy

3 kucharzy ze śląskiego w Hell’s Kitchen

Mieszkająca w Koziegłowach Monika Kumor , Karol Fijołek z Wisły i Adam Ignasiak z Rudy Śląskiej we wtorek, 8 września przekroczą progi Piekielnej Kuchni Wojciecha Modesta Amaro. Myślicie, że mają szansę?

karol fijołek

Karol Fijołek

Pracuje na stanowisku kucharza w renomowanej restauracji w Wiśle, gdzie wspólnie z kolegą tworzą menu i serwują dania. Jest bardzo ambitny i pewny siebie. W wolnych chwilach rysuje, szkicuje i jeździ na rowerze. Interesuje się psychologią. Od trzech miesięcy szczęśliwie zakochany.

ignasiak

Adam Ignasiak

Na co dzień sprzedaje artykuły BHP.  Nigdy nie gotował zawodowo. Wielki fan Górnika Zabrze. Jego cała rodzina wyemigrowała do Irlandii. On postanowił jednak zostać w Polsce i tutaj ułożyć sobie życie. Lubi być w centrum zainteresowania i jest nieprzewidywalny. Skończył technikum gastronomiczne.

 

kumor

Monika Kumor

Absolwentka prawa i matka 15-miesięcznego synka. Gotuje z zamiłowania, ale nigdy nie robiła tego zawodowo. Wielka fanka Gordona Ramsaya, którego podziwia za kreatywność i pewność siebie.

 

źródło: TVN.

 

Pokrewne artykuły

Kontakt

Pisz do nas na: ul. Andersena 46/5, 44-100 Gliwice

Biuro: ul. Łużycka 24a

tel. 512 282 750

redakcja@slaskietrendy.pl