Śląskie Trendy

Sekrety czekolady – warsztaty dla dzieci

W poniedziałek, 7 sierpnia o godz. 16 w Studio Kulinarnym Przystanek11 odbędą się warsztaty dla dzieci w wieku od 7 do 11 lat, zatytułowane „Sekrety czekolady”.

– Czekolada – ten niezwykły dar jakim obdarzyła nas natura, zachwyca nasze podniebienia od zawsze. Każdego, kto chciałby zrozumieć na czym polega fenomen tego kakaowego cudu, zapraszamy do odbycia podróży w czasie i przestrzeni – zachęcają organizatorzy.

Prowadzący: Anna Petryna

Hedonistyczna marzycielka rozkochana bez pamięci w kuchennym rozgardiaszu rondli i noży, autorka kulinarnego projektu Apetyt na Polskę, mającego na celu szerzenie świadomości kulinarnej wśród najmłodszych, oraz bloga kulinarnego slodki-kompromis Absolwentka łódzkiej ASP na kierunku Food Design, szkoliła się wśród najlepszych między innymi Kurta Schellera, Roberta Makłowicza, Tomasza Dekera, Aleksandra Barona. Uczestniczka trzeciej edycji programu Masterchef. Nagrywała gościnne odcinki dla Kuchni + i DDTV.

Każda droga na którą wchodzi prowadzi ją do kuchni, tam odpoczywa, spełnia się i marzy….

Data: 07.08.2017 godz. 16:00


Czas trwania: 3 h


Wolne miejsca: 10


Cena: 94 zł    cena zawiera →


Menu:

– Czekoladowe pierogi z malinami i kremem mascarpone

– Lave cake

– Własnoręcznie wykonana tabliczka czekolady


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

 

Pokrewne artykuły

Kontakt

Pisz do nas na: ul. Andersena 46/5, 44-100 Gliwice

Biuro: ul. Łużycka 24a

tel. 512 282 750

redakcja@slaskietrendy.pl