W weekend 17 i 18 października dymiące tajskie stragany, świeże japońskie sushi i indyjska aromatyczna pakora pieścić będą nasze kubki smakowe przed Galerią Szyb Wilson.
-A może gruzińskie chaczapuri czy libański tabbouleh?
Na Śląsku zapachnie trawą cytrynową, imbirem i ostrym chilli. Będzie marynowana rzepa i czarny sezam, domowe curry z chrupiącymi warzywami i świeżą kolendrą, zupa pho i wietnamskie kanapki bahn mi.
Na Śląsku zapachnie trawą cytrynową, imbirem i ostrym chilli. Będzie marynowana rzepa i czarny sezam, domowe curry z chrupiącymi warzywami i świeżą kolendrą, zupa pho i wietnamskie kanapki bahn mi.
Nie zabraknie również dań kuchni koreańskiej oraz malezyjskiej jak i naturalnych azjatyckich kosmetyków.
Smaczny Targ czynny będzie w sobotę, od 12.00 do 20.00, a w niedzielę od 12.oo do 18.00.