Śląskie Trendy

Czekoladowe świętowanie w Szybie Maciej

To prawdziwie słodkie świętowanie. Między 7 a 12 kwietnia zabrzański Szyb Maciej zmieni się w Kopalnię Czekolady.

W programie:

  • czekoladowe menu
  • czekoladowa kawa
  • czekoladowe piwa i wino
  • czekoladowe fontanny

12 kwietnia godz.11:00 warsztaty kulinarne obejmujące:

  • prelekcję na temat „7 smaków czekolady”
  • wspólne przygotowywanie czekoladowego dania oraz pralinek
  • zwiedzanie obiektu Szyb Maciej
  • degustacja wina, piwa oraz przygotowanych dań

Dla uczestników konkursy z atrakcyjnymi nagrodami.
Konieczna rezerwacja miejsc. Zapisy 32 323 14 75
Koszt 60 zł/os.

www.szybmaciej.pl

Studio Artystyczne Maciej zaprasza do Czekoladowej strefy dla najmłodszych
smakoszy 12 kwietnia w godzinach 11:00 – 14:00.

W programie:
Tańce, gry, zabawy, warsztaty plastyczne:

  • malowanie czekoladą
  • morze łakoci
  • bakaliowy kącik
  • słodki świat bajki
  • mali cukiernicy

Czekoladowy obiad zapewni Restauracja Szyb Maciej.

Warsztaty organizowane dla dzieci w wieku od 4-10 lat.
Konieczna rezerwacja miejsc. Zapisy: 608-504-164
Koszt 40zł/os.

www.studiomaciej.pl

czekolada

Pokrewne artykuły

Kontakt

Pisz do nas na: ul. Andersena 46/5, 44-100 Gliwice

Biuro: ul. Łużycka 24a

tel. 512 282 750

redakcja@slaskietrendy.pl